Blauwe Bessen Muffins (Gluten vrij)




De ingrediënten voor 6 muffins:
  • 120 gr amandelmeel
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 2 biologische eieren
  • 3 el agave siroop
  • 10 ml vanille extract
  • 45 ml (3 el) olijfolie
  • 75 gr blauwe bessen

Directions:
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
  2. Meng in een grote kom het amandelmeel met het bakpoeder. Voeg dan de eieren, agave siroop en vanille extract toe en meng tot één geheel met een handmixer.
  3. Roer er dan langzaam met een lepel de olijfolie doorheen en daarna de blauwe bessen. 
  4. Doe het beslag in muffinvormpjes en bak gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven totdat ze goudbruin van kleur zijn en het midden terug springt. Check ook met een tandenstoker of satéprikker of deze er droog en schoon uitkomt, dan zijn ze namelijk echt klaar.

Enjoy! 


1 opmerking:

  1. Super lekkere muffins! Toen ik ze bakte gebruikte ik de bessen van Body and Brains. Heb er ontzettende veel van genoten. Op hun site stonden alle gezondheidsaspecten op een rijtje. Het is de moeite om het te bekijken. http://www.bodyandbrains.com/producten/blauwe-bessen/

    BeantwoordenVerwijderen