Het recept voor 2 personen:
Tijd: 10-15 minuten
De ingrediënten:
- 350-400 g kipdijfilet
- 1/2 zakje AH salademix (zullen ze ongetwijfeld ook in andere supermarkten hebben; het is een mix van wortel, witte kool en andijvie)
- 1/2 zoete punt paprika
- wat plakjes komkommer
- 200 g satésaus
- 2 el ketjap
- 5 volkoren wraps
- Seroendeng
- olijfolie en een klein klontje roomboter
- 1/2 tl chilipoeder
- zout & peper
Bereiding:
- Snijd de kipdijfilet in reepjes en verwarm een scheut olijfolie met het klontje boter in een hapjespan op matig vuur. Kruid de reepjes vlees met chilipoeder, peper en zout en bak deze in 6 minuten gaar.
- Snijd ondertussen de paprika en komkommer en doe alvast in gezellige bakjes. Verwarm ook de satésaus. Als de satésaus klaar is roer je er nog 2 el ketjap doorheen en dan roer je ook de stukjes kip erdoorheen.
- Zet alles op tafel en beleg je wrap eerst met een handje salademix, dan een lekkere schep kip met satésaus erop, paprika, komkommer en tot slot wat seroendeng. Rol of vouw de wrap op en je kunt beginnen aan een heerlijke maaltijd.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten