Het recept voor 2 personen:
Tijd: 10 minuten
De ingrediënten:
- 80-100 g volkoren couscous
- 200g kastanje champignons
- 1 grote aubergine
- 1 grote zoete punt paprika
- 1 teentje knoflook
- feta kaas
- 1 tl komijnzaad
- 1 tl peterselie
- 1 el paprikapoeder
- Olijfolie om in te bakken
Bereiding:
- Kook de couscous zoals aangegeven op de verpakking.
- Verwarm een scheut olijfolie in een hapjespan op matig tot hoog vuur en voeg het geperste teentje knoflook toe. Snijd vervolgens de aubergine in stukjes en doe deze in de pan. Ondertussen snijd je snel de champignons en doe je deze erbij samen met alle kruiden. Vergeet niet af en toe de boel om te scheppen.
- Snijd de paprika en bak deze zo'n 2 minuten mee.
- Roer door de inmiddels gare couscous, garneer met feta kaas en nog wat extra peterselie en serveer of laat afkoelen en bewaar in de koelkast (2 dagen houdbaar).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten