Ik had nog gekookte bietjes in de koelkast en heb daar wortels en boontjes bij gehaald om zo een lekkere zomerse salade op tafel te zetten.
Tijd: 15 minuten
De ingrediënten voor 1 portie:
- 75 g parelcouscous
- 100 g gekookte bietjes
- 100 g boontjes
- 100 g wortels
- 50 g feta kaas
- 1 el pompoenpitten
- extra vierge olijfolie
Bereiding:
- Snijd de wortel in plakjes en kook samen met de parelcouscous zo'n 12-13 minuten in lichtgezout water. Snijd ondertussen de uiteinden van de boontjes, halveer ze en kook 7-8 minuten mee in dezelfde pan als de couscous en wortels.
- Snijd ondertussen de bietjes in stukjes en de feta kaas in blokjes.
- Meng alles met een scheutje olijfolie wanneer de couscous en wortels gaar zijn en serveer met de pompoenpitten eroverheen gestrooid.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten