Tijd: 20 minuten
De ingrediënten voor 4 personen:
- 8 volkoren wraps
- 500 g rundergehakt
- 1 witte ui
- 1 blikje mais
- 300 g sperziebonen
- 2 tomaten
- 3 el zoete paprika poeder
- 1 tl komijn
- geraspte kaas
- 1 schaaltje salsa saus mild of hot
- 1 schaaltje zure room
- 1 schaaltje zelfgemaakte guacamole
- Zonnebloemolie
- Peper & Zout
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de uiteinden van de boontjes, halveer ze en kook in 8 minuten gaar.
- Verwarm een eetlepel zonnebloemolie in een hapjes pan op hoog vuur. Voeg het gehakt toe en rul totdat het gaar is. Snijd ondertussen de ui in stukjes en doe deze er halverwege bij.
- Wanneer het gehakt gerult is doe je de paprika poeder en komijnzaad erbij met een klein scheutje water en de mais. Laat nog een paar minuten op laag vuur staan. Roer de sperziebonen erdoorheen wanneer deze klaar zijn.
- Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes. Leg de wraps op het werkblad en verdeel het gehakt mengsel erover heen. Strooi over elke wrap wat tomatenblokjes, vouw ze dicht en zet vast met een prikker.
- Leg de wraps in een ingevette ovenschaal, bestrooi met lekker veel kaas en zet zo'n 10 minuten in de oven zodat de kaas lekker gesmolten is.
- Wanneer de wraps in de oven staan kun je de salsa en zure room in leuke schaaltjes op tafel zetten en de guacamole maken.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten