Surimi Salade

Wat doe je als je surimi sticks over hebt van de overheerlijke vis pizza? Juist, dan maak je een lunch salade! Zonde om weg te gooien natuurlijk.




Tijd: 5 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:
  • 75 g veldsla
  • 1 gekookt ei
  • 1 avocado
  • 6 surimi sticks
  • 6 cherrytomaatjes
  • 1/4 komkommer
  • 1 el geroosterde pijnboompitten
  • Dressing: extra vierge olijfolie met witte wijn azijn
  • Optioneel: stukjes mozzarella
Bereiding:
  1. Heel simpel. Snijd de cherrytomaatjes in partjes en de komkommer en surimi sticks in stukjes. Rooster de pijnboompitten en meng de dressing apart in een kommetje. Doe dan alle ingrediënten op een bord of in een luchtdichte bak. Eet je hem direct, pel dan het ei en de avocado en voeg toe aan de salade. Eet je de salade morgen? Doe deze dan los erbij in de bak en doe er pas bij wanneer je gaat eten. Strooi de pijnboompitten eroverheen en serveer met de dressing of zet in de koelkast. 

Eet smakelijk!


 Volg Healthy Living in Heels ook op FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin of Google+!

Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

2 opmerkingen:

  1. Surimi? Never heard of it before....looks good though!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Emily! Thanks for your comment. I added an explanation to what surimi is in de blog post in the introduction section :)
    - Love Debbie

    BeantwoordenVerwijderen