Tijd: 20 minuten
De ingrediënten voor 1 portie:
Bereiding:
De ingrediënten voor 1 portie:
- 50 g spelt pasta
- 50 g bladspinazie
- 8 cherrytomaatjes
- 1 zoete punt paprika
- 75 g gerookte kip
- 2 el zelfgemaakte rode pesto
- 20 g feta kaas
- 1 el extra vierge olijfolie
- 1 el geroosterde pijnboompitten
Bereiding:
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Ik had simpelweg extra pasta gekookt toen ik pasta voor het avondeten had. Laat de pasta afkoelen als deze gaar is en vergeet niet 1 eetlepel extra vierge olijfolie erdoorheen te roeren zodat het niet aan elkaar plakt.
- Snijd de cherrytomaatjes in vieren, de zoete punt paprika en kip in stukjes en rooster de pijnboompitten.
- Wanneer de pasta is afgekoeld roer je de rode pesto erdoorheen gevolgd door alle andere ingrediënten. Verkruimel de feta kaas erover en bewaar in de koelkast.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten