Tijd: 15 minuten
De ingrediënten voor 1 portie:
Bereiding:
De ingrediënten voor 1 portie:
- 75 g glutenvrije pasta
- 125 ml soya room
- 1 volle el zelfgemaakte rode pesto
- 1/2 blikje tonijn op water
- 1/4 courgette
- 1 witte ui
- 100 g kastanje champignons
- 1 tomaat
- Peper & Zout
- Olijfolie
Bereiding:
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
- Snijd de ui in stukjes en de champignons in plakjes en bak in een scheut olijfolie. Snijd de courgette in plakjes en die in vieren en voeg na een paar minuten bij de champignons en bak 5 minuten mee.
- Snijd de tomaten in blokjes. Voeg de soya room en rode pesto bij de champignons en breng op smaak met zout en peper. Roer de tonijn en helft van de tomaten blokjes erdoor en laat op laag vuur nog 2 minuten staan.
- Meng door de pasta wanneer deze klaar is en serveer met wat tomatenblokjes erbovenop.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten